Meteen naar de content

Voorraadartikelen die vóór 15:00 uur besteld zijn, worden de zelfde werkdag verstuurd en met PostNL vaak de volgende dag geleverd.

Alle producten worden GRATIS naar u toegestuurd.

U krijgt per mail een track & trace code toegestuurd waarin wordt aangegeven hoe laat uw bestelling wordt geleverd. Indien u deze code niet gekregen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Bij ons Magazijn in Emmer-Compascuum kan op afspraak producten afgehaald worden, wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op in de Live chat.

Als de order nog in behandeling is bij ons kunnen wij de order wijzigen, als de order ingepakt is kunnen wij helaas niks meer wijzigen. Indien u een wijziging wilt doorgeven adviseren wij u zo snel mogelijk contact op te nemen in de Live chat.

Deze mogelijkheid geldt alleen voor bedrijven en verengingen met een geldig KvK-nummer. Mogelijk kan er door ons een creditcheck gedaan worden voordat de producten geleverd worden. Onze betalingstermijn is binnen 30 dagen netto.

Standaard ontvangt u de factuur per mail. Als u de factuur per post wilt ontvangen dan kunt u dat per mail of in de Live chat aan ons doorgeven.

Uiteraard streven wij ernaar om de bestelde goederen in perfecte staat bij u te laten bezorgen. Toch kan het helaas weleens voorkomen dat er iets misgaat tijdens het transport. Heeft uw bestelling transportschade opgelopen, dan verzoeken wij u per mail of in de Live chat contact met ons op te nemen. Uiteraard zoeken wij dan zo snel mogelijk naar een passende oplossing.

Het is uiteraard zeer vervelend als u een kapot artikel heeft ontvangen. In het geval van een kapot artikel kunt u het beste per mail of in de Live chat contact met ons opnemen. Wij zoeken zo snel mogelijk naar een goede oplossing en zorgen dat het artikel zo snel mogelijk nageleverd wordt.

Wij doen er alles aan om de juiste bestelling bij u te bezorgen, maar ook wij kunnen weleens een foutje maken. Heeft u niet de juiste goederen ontvangen dan kunt u per mail of inde Live chat aan ons doorgeven. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk voorzien wordt van de juiste goederen.